Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά από διαμαρτυρίες γονέων και μαθητών για τη μη δυνατότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ήρθε σε επικοινωνία με την Διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας και σε συνεννόηση ανακοινώνεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Λάρισας ως εξής:

Γήπεδο- στίβος ΕΑΚ Λάρισας έως τις 16:00 καθημερινά και Σάββατο 12:00-14:45

Κολυμβητήριο ΕΑΚ Λάρισας έως τις 15:00. καθημερινά και Σάββατο 12:00-14:00

Επισημαίνεται ότι η είσοδος των υποψηφίων θα πρέπει να γίνεται με τη βεβαίωση υποψηφίου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας Covid-19, και με συνοδό καθηγητή φυσικής αγωγής.

Με δεδομένο την ύπαρξη συνοδού-καθηγητή φυσικής αγωγής για την είσοδο στα γήπεδα, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας προτείνει τη διάθεση Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής που πλεονάζουν, για την προετοιμασία των υποψηφίων μαθητών.

Καλούμε λοιπόν το ΥΠΑΙΘ, την ΠΔΕ και τη ΔΔΕ να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να μεριμνήσουν όλοι, έτσι ώστε οι μαθητές μας να μπορέσουν, έστω και τώρα, να προετοιμαστούν για τα αγωνίσματα που πρόκειται να εξεταστούν αφού και αυτές οι εξετάσεις αποτελούν μέρος των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διανύουμε όλοι μία πολύ δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, πολύ δε περισσότερο οι μαθητές της Γ Λυκείου. Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των μαθητών μας και να συνδράμουμε ο καθένας με τον τρόπο του.