22.9 C
Larissa
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΗ Φάρμα: Οι παίκτες κάνουν μια απρόσμενη πρόταση στον...

Η Φάρμα: Οι παίκτες κάνουν μια απρόσμενη πρόταση στον Σάκη Τανιμανίδη

Μία συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά για τη Φάρμα, γεμάτη ανατροπές, έντονες συγκινήσεις και πιθανές επιστροφές! Οι παίκτες μπορεί να είναι ακόμα λιγότεροι, δεν σταματούν όμως να δουλεύουν σκληρά, αλλά και να το ρίχνουν έξω, διοργανώνοντας πιτζάμα-πάρτυ! Βέβαια, δεν λείπουν και οι γκρίνιες για αυτούς που «λουφάρουν», ενώ τετ α τετ συζητήσεις πάνω από απολαυστικά burger, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για πισώπλατα μαχαιρώματα.

Μία αποχώρηση για ιατρικούς λόγους, ένα τηλεφώνημα-έκπληξη για τον καθένα ξεχωριστά, η ψήφος της Φανής Χαλκιά για τον 2ο μονομάχο, αλλά και η πιθανότητα να μην γίνει τελικά μονομαχία δημιουργούν νέα δεδομένα.Γιατί η επόμενη αρχηγία θα είναι η πιο σημαντική για τη Φάρμα; Γιατί ο Σάκης αναφέρεται επίμονα στο ενδεχόμενο επαναφοράς παλαιών παικτών;

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 23:30

Όλοι είναι σίγουροι ότι ο Βασίλης θα είναι ο νέος αρχηγός και η Σάσα τού λέει να της δώσει τη μαύρη πέτρα. Ο Βασίλης, όμως, δεν θεωρεί σωστό να της τη δώσει.

Ο Μάνος, από την άλλη, γκρινιάζει για τη Σάσα, καθώς θεωρεί ότι δεν συμμετέχει στις δουλειές της Φάρμας, υποστηρίζοντας πως αν δεν αντέχει άλλο, είναι προτιμότερο να φύγει.

Η Μαρία, μέσα από ένα συγκινητικό γράμμα, έχει αφήσει αρχηγό τον Βασίλη, όπως όλοι είχαν προβλέψει. Ο Βασίλης αποκαλύπτει στους υπόλοιπους ότι από την αρχή του παιχνιδιού είχε αποφασίσει πως αν έφταναν στο τελικό με τη Μαρία, θα μοιραζόντουσαν το έπαθλο.

Ο Κουτσαβάκης δείχνει να έχει όρεξη για δουλειά. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, αφού έχουν μείνει πολύ λίγοι στη Φάρμα. Από την πλευρά του ο Βασίλης έχει αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις στην αρχηγία του.

Αυτήν την εβδομάδα είναι όλοι ευνοούμενοι, με αποτέλεσμα να μοιραστούν με τον αρχηγό, ανά δυάδες, burgers. H Φανή λέει στον Αστρινό ότι προτιμάει να είναι μαζί του, γιατί το πολύ «μπίρι μπίρι» της Σάσας, τη ζαλίζει.
Κάθε δυάδα μοιράζεται τις σκέψεις της με τον αρχηγό, κατά τη διάρκεια του δείπνου. Ο Βασίλης με τον Κουτσαβάκη και τον Μάνο συζητάνε για τη μαύρη πέτρα, και ο αρχηγός ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν θα τη δώσει στη Σάσα. Ο Μάνος γκρινιάζει για αυτούς που κάθονται και το θεωρεί άδικο να φύγει αυτός που δουλεύει. Από την πλευρά του ο Κουτσαβάκης λέει ξεκάθαρα ότι θα ήθελε να φύγει η Σάσα γιατί τον κουράζει.

Μετά το πιτζάμα πάρτυ, στο οποίο ο Αστρινός, ξεσάλωσε, οι ρόλοι αντιστρέφονται, αφού ο Κουτσαβάκης ξυπνά, για πρώτη φορά στα χρονικά της Φάρμας, πριν από τον Αστρινό!

Πριν τον αγώνα ασυλίας, ο Σάκης τους ρωτάει ποιοι από τους παλιούς παίκτες θα ήθελαν να επιστρέψουν.
Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες για τον αγώνα, με τη μία να αποτελείται από τον Κουτσαβάκη και τη Φανή, και την άλλη από τον Αστρινό, τον Μάνο και τη Σάσα.

Ποια ομάδα θα κερδίσει; Ποιος θα πάρει τελικά την ασυλία;
Όσα θα δούμε το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 00:15

Ο Σάκης, πριν δώσει ο αρχηγός τη μαύρη πέτρα, επιφυλάσσει, για ακόμη μία φόρα, μία έκπληξη στους παίκτες. Τους εμφανίζει ένα τηλέφωνο και τους δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Η χαρά όλων είναι διάχυτη και η συγκίνηση πολύ έντονη.

H μαύρη πέτρα αποδεικνύεται εύκολη υπόθεση για τον Βασίλη. Σε ποιον τη δίνει τελικά;
Η αρνητική ψηφοφορία, από την άλλη, όχι και τόσο. Πριν, όμως, από την ψηφοφορία ο Μιχάλης ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους.
Η ισοψηφία μεταξύ δύο παικτών αναγκάζει την Φανή να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα, με την ψήφο της.
Ποιος θα είναι τελικά ο 2ος μονομάχος;
Όσα θα δούμε την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 00:15

Ο Κουτσαβάκης, κατά τη διάρκεια της αρχηγίας του Βασίλη, νιώθει επιτέλους «ελεύθερος» και δίνει τον καλύτερό του εαυτό στη Φάρμα.

Ο Σάκης, στο συμβούλιο πριν τη μονομαχία, ανακοινώνει στους παίκτες ότι η επιλογή του αρχηγού από τον μονομάχο αυτή την εβδομάδα έχει μία πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα και θα είναι η κορυφαία από όλες στη Φάρμα.

Όταν ο Σάκης ξαναθέτει το ερώτημα, αν θα ήθελαν να επιστρέψουν παλιοί παίκτες στη Φάρμα, όλοι είναι μεν θετικοί, αλλά σκεπτόμενοι και το έπαθλο, δηλώνουν ότι θα προτιμούσαν να πάνε στον τελικό μόνο αυτοί που είναι τώρα μέσα.

Ο Βασίλης, μάλιστα, προτείνει να μην γίνει μονομαχία. Θα δεχτεί ο Σάκης το αίτημά του;

newsbeast.gr

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα