Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη 4×4 Xtreme Λάρισας καλούμενη στο καθήκον προς το κάλεσμα του ιερέα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ανατολής Αγιάς, Ρίζου Κομήτσα και με την συμπαράσταση του Δήμου Αγιάς μετέφερε την Ιερά και Ιστορική Εικόνα του Προφήτη Ηλία, τον ιερέα και λοιπούς προσκυνητές στο εξωκκλήσι της κορυφής του Κισσάβου (1978 μ.).
Εκεί τελέστηκε υπαίθρια Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία. Στην συνέχεια έγινε επιστροφή στην Ανατολή και υποδοχή της Ιεράς Εικόνας του Προφήτη με κωδωνοκρουσίες στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου και ακολούθως στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στην πλατεία του χωριού.
Η Λέσχη ευχαριστεί τα μέλη της που συνέδραμαν στην όλη οργάνωση και την Αρτοποιία Σιμούλη για την υλική συνεισφορά.
Δείτε φωτογραφίες:
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.