Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ηλία Μαμαλάκη, καθώς μετά την περιπέτεια με την υγεία του επέστρεψε σπίτι του.

Ο γνωστός μάγειρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 16 ημέρες στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ο λόγος. Χθες, οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και του έδωσαν εξιτήριο.

Ο ίδιος ενημέρωσε το κοινό του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Στην ανάρτησή του, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τα καπέλα του πάνω στον καλόγερο και στη λεζάντα έγραψε: «Γύρισα. Αισθάνομαι καλύτερα, έχω λίγο δρόμο ακόμα, πιο άνετα όμως».

Η ανάρτησή του

Υπενθυμίζεται, ότι η είδηση για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο έγινε γνωστή από τον ίδιο. Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε σε μήνυμά του: «Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος».

Την Κυριακή 31 Ιουλίου επανήλθε με μία νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, με τον ίδιο να είναι στο κρεβάτι και να φαίνεται ελάχιστα.

«Μια κυριακάτικη καλημέρα με υπομονή και κουράγιο. Ελπίζω την ερχόμενη να είμαι σπίτι», έγραψε ως σχόλιο στην φωτογραφία που ανήρτησε.

Λίγες ώρες πριν πάρει εξιτήριο. η σύζυγος του, Ντορίτα Πετρατζά, ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του μάγειρα: «Είναι καλά ο Ηλίας… Πήγαν όλα πολύ καλά. Απλώς χρειάστηκε να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο γιατί του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση. Διαφορετικά θα είχε βγει ήδη… Θα καλυτερέψει και άλλο η διάθεσή του όταν επιστρέψουμε σπίτι».

Πηγη: in.gr