Δραματική παραμένει η κατάσταση στην πόλη της Λάρισας με τα πλημμυρικά φαινόμενα να συνεχίζονται λόγω της αυξημένης ροής των υδάτων στον Πηνειό.

Οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης (παλιές και νέες) ενημερώθηκαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι να εκκενώσουν την περιοχή και να κινηθούν προς Τύρναβο και Λάρισα.

Ήδη, όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε το protothema.gr που βρέθηκε στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών μετά το μήνυμα για εκκένωση, το νερό έχει πλημμυρίσει πολλούς δρόμους και αρκετοί είναι οι κάτοικοι που έχουν πάρει τα απαραίτητα μαζί τους και ξεκίνησαν να αποχωρούν για την ασφάλειά τους.

Δείτε βίντεο:


Παράλληλα, η Αστυνομία έχει απαγορεύσει την κίνηση των οχημάτων στην γέφυρα Κοζάνης (άλσος), που οδηγεί προς την περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, ωστόσοεπιτρέπεται η κίνηση στο ρεύμα που οδηγεί προς Λάρισα. Η απόφαση αυτή, η οποία ελήφθη καθώς υπάρχουν φόβοι για τη στατικότητα της γέφυρας από την οποία περνάει ο Πηνειός, έχει προκαλέσει αγανάκτηση και ένταση μεταξύ πολιτών που θέλουν να περάσουν και της Αστυνομίας που έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Δείτε φωτογραφίες:

larisa_giannouli__9_
larisa_giannouli__10_
larisa_giannouli__1_
larisa_giannouli__7_
larisa_giannouli__8_
larisa_giannouli__2_
larisa_giannouli__3_
larisa_giannouli__5_
larisa_giannouli__4_
larisa_giannouli__6_

Πολλοί από τους πολίτες αναφέρουν ότι θέλουν να πάνε στη Γιάννουλη για να πάρουν τις οικογένειές τους και δεν τους αφήνει η ΕΛΑΣ.

protothema.gr