Στο Καλοχώρι, την Όσσα, τη Ραψάνη, την Αιγάνη και το Συκούριο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, σε συνέχεια των προεκλογικών του επισκέψεων στα χωριά και τους οικισμούς του νομού Λάρισας.

Πρωτοφανής ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά και ενεργά στον ανοιχτό διάλογο, στα κατάμεστα  σημεία συνάντησης, προκειμένου να ακούσουν τις θέσεις του υποψήφιου βουλευτή για το παρόν και για το μέλλον του νομού μας και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί του.

Στο Συκούριο, μάλιστα, που ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του κ. Καπετάνου, λόγω της πληθώρας του κόσμου και μετά από παραινέσεις των παρισταμένων πολιτών, παρέθεσε προεκλογική ομιλία, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Οι περιοχές του δήμου Τεμπών, ένας τόπος ευλογημένος, έχουν μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα, ενώ προϊόντα που παράγονται στον τόπο αυτό, όπως τα ακτινίδια Πυργετού, το κρασί Ραψάνης, τα αμύγδαλα Συκουρίου συνιστούν εκ των δημοφιλέστερων εξαγώγιμων προϊόντων και είναι πηγές ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή. Τα προϊόντα αυτά εξάγονται συστηματικά, απαρτίζουν τη «βαριά βιομηχανία» των αγροτικών προϊόντων του νομού μας, ανοίγουν τις πόρτες σε διεθνείς αγορές και συμβάλλουν δραστικά στην εξωστρέφεια των περιοχών μας. Αποτελούν μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να στηρίζουμε τους παραγωγούς μας με μέτρα και παρεμβάσεις, οι οποίες θα βελτιώνουν τις συνθήκες για την παραγωγή τους.

Πυλώνας του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και η στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και των παραγωγών μας. Με ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας μας, ο τόπος μας θα αποκτήσει ισχυρή φωνή ,θα ακούγεται δυνατά στο κεντρικό κράτος και όλοι μαζί θα διεκδικούμε περισσότερα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Η 21η Μαϊου είναι η πιο κρίσιμη μέρα. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε για τον τόπο μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά».