ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚαταδικάστηκε στη Λάρισα και προσπάθησε να φύγει από τη...

Καταδικάστηκε στη Λάρισα και προσπάθησε να φύγει από τη χώρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Τρόπο διαφυγής από την Ελλάδα αναζητούσε ένας 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για κατοχή και χρήση πλαστού διαβατηρίου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση. Όταν επιχείρησε να περάσει από το συνοριακό σημείο της Κρυσταλλοπηγής, διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου εξακρίβωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία είχε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και ενημέρωσαν συναδέλφους τους της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 37χρονο που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

protothema.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα