Ξυλοδαρμοί, χτυπήματα με τέιζερ, απειλές, εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης με κάθε τρόπο και όλα αυτά επί πληρωμή και σε ζωντανή μετάδοση.

Ήταν η μπίζνα που είχε ανοίξει ο 42χρονος Λευτέρης γνωστός στις Αρχές αφού προ ημερών είχε συλληφθεί για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στο Κερατσίνι και είχε αφεθεί ελεύθερος συνεχίζοντας τις ζωντανές μεταδόσεις της φρίκης.

Βασανιστήρια επί πληρωμή

Σύμφωνα όσα έχουν προκύψει από τα νεότερα στοιχεία ο 42χρονος μετέδιδε σχεδόν καθημερινά για 2 με 3 ώρες τα βασανιστήρια που υπέβαλλε την 21 ετών γυναίκα, τον 25χρονο και ακόμα έναν άνδρα, όλοι άτομα με νοητική αναπηρία. Η συστηματική κακοποίηση είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Μερικά από τα βασανιστήρια, τα οποία οι συνδρομητές πλήρωναν αδρά για να δουν, ήταν ξύλο με γάντια του μποξ, χτυπήματα με τέιζερ, γιαούρτωματα, ξύρισμα μαλλιών και φρυδιών ακόμα και σεξουαλικές πράξεις.

Ο 42χρονος με δύο από τα θύματά του

Ένας πρώην συνδρομητής στο στο κανάλι του Λευτέρ μίλησε στο MEGA αποκαλύπτοντας πολλά από τα βασανιστήρια: «Έχουν προηγηθεί κάποιες φασαρίες και αυτά τα οποία τα ξέρει ας πούμε ο κόσμος. Έχουν βγάλει κάτι challenges τα λένε, που λέει βάλε 20 ευρώ για να ρίξω μια «τειζεριά» στο τάδε το παιδί. Βάλτε λεφτά να τους κουρέψω, λεφτά για τέιζερ, λεφτά για σφαλιάρες, λεφτά για ζωνιές. Χτυπιόντουσαν με ζώνη. Είχε δύο διαφορετικά τέιζερ, ένα ελαφρύ και ένα άλλο που ήτανε πολύ πιο δυνατό».

Στο συγκεκριμένο εμφανίζονται 21.500 εγγεγραμμένοι χρήστες μέχρι σήμερα.

554 βίντεο σε έναν χρόνο

Όσοι από αυτούς παρακολουθούσαν το ριάλιτι της φρίκης καλούνταν να δωρίζουν χρήματα σχολιάζοντας παράλληλα τι δοκιμασία θα ήθελαν να δουν.

Σε 554 βίντεο ο άνδρας κακοποιούσε με κάθε τρόπο τα άτομα με νοητική αναπηρία με απώτερο σκοπό το προσωπικό του κέρδος. Μάλιστα σε ένα επεισόδιο οι δωρεές μπορεί να έφταναν μέχρι και τα 1000 ευρώ συνολικά.

Ένα από τα θύματα του 42χρονου όταν σε μια ζωντανή μετάδοση είπε ότι θέλει να αποχωρήσει, ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θεατών.

«Τον κρατάει εκεί με απειλές και βία. Δηλαδή όσες φορές έχει πει στο stream ότι θα φύγω και θα πάω σε άλλο stream έχει φάει ξύλο μέσα στο stream. Τις περισσότερες φορές που έφαγε δυνατό ξύλο», ανέφερε πρώην συνδρομητής του 42χρονου.

Πώς παγίδευε τα θύματα

Ο ίδιος περιγράφει στο MEGA πως τα άτομα αυτά είχαν εγκλωβιστεί σε αυτή την κακοποιητική κατάσταση.

«Σε ένα δικό του σπίτι, που είναι σε άθλια χάλια, εκεί πέρα έχει μαντρώσει όλα τα παιδιά με αντίτιμο να τους δίνει ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και κανένα ψιλό – χαρτζιλίκι και το βράδυ να μαζεύονται εκεί στο stream του να τους χτυπάει, να τους εξευτελίζει, να κάνει όλα αυτά που κάνει με σκοπό το κέρδος».

Αυτά τα ασύλληπτου περιεχομένου βίντεο παραμένουν μέχρι και τώρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ο 42χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα (11/11) επ αυτοφόρω στο σπίτι του την ώρα που έκανε μια ζωντανή μετάδοση.

tanea.gr