ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΚιλκίς: Συνελήφθη 37χρονος για απάτες με τραπεζικές κάρτες «κλώνους»

Κιλκίς: Συνελήφθη 37χρονος για απάτες με τραπεζικές κάρτες «κλώνους»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ένας 37χρονος από την Βουλγαρία συνελήφθη στο Πολύκαστρο Κιλκίς για εμπλοκή σε εγκληματική ομάδα που πλαστογραφούσε τραπεζικές κάρτες και πραγματοποιούσε παράνομες αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.

Σε βάρος του εκκρεμούσε από το 2010 ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος κατηγορείται, σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, για εγκληματική οργάνωση, απάτη, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι δε πράξεις, φαίνεται να τελέστηκαν την διετία 2008 και 2009.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγη: in.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα