Αηδιασμένη και σοκαρισμένη είναι η Κιμ Καρντάσιαν από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, να έχει δείξει γυμνές φωτογραφίες της στους υπαλλήλους του.

«Η Κιμ έχει αηδιάσει. Αισθάνεται παραβιασμένη και τρομοκρατημένη», δήλωσε πηγή στο Us Weekly. Και πρόσθεσε ότι η διάσημη τηλεπερσόνα «εξετάζει τους ισχυρισμούς και εργάζεται για να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες».

Τα προηγούμενα 24ωρα το Rolling Stone δημοσίευσε μια επιστολή από εργαζόμενους της Adidas που κατηγορούν τον ράπερ για κακομεταχείριση και δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος στο Yeezy, τη συνεργασία που είχε με το διάσημο brand.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι ανέφεραν ότι ο Κάνιε Γουέστ τους έδειχνε πολύ προσωπικές του φωτογραφίες με την Κιμ Καρντάσιαν ενώ δούλευε με την Adidas.

«Καμάρωνε για φωτογραφίες και βίντεο που το έστελνε η τότε σύζυγός του και είχαν πορνογραφικό περιεχόμενο», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η τηλεπερσόνα δεν απάντησε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των ισχυρισμών, ωστόσο η πηγή δήλωσε ότι ήθελε να περιμένει προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα.

«Ήθελε να δει τι φωτογραφίες είδαν οι πρώην υπάλληλοι, ώστε να έχει περισσότερες λεπτομέρειες. Συνεχίζει να αναρωτιέται τι θα συμβεί μετά», τόνισε.

Σημειώνεται ότι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Adidas απαίτησε να υπάρξει διαφάνεια για τα καταγγελλόμενα περιστατικά και έτσι έχει ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα.

Στο δημοσίευμα του Rolling Stone υπογραμμίζεται επίσης ότι οι διευθυντές γνώριζαν για την «προβληματική συμπεριφορά» του Γουέστ, αλλά «απενεργοποίησαν την ηθική πυξίδα τους» και απέτυχαν να προστατεύσουν τους εργαζομένους από «χρόνια λεκτικής κακοποίησης, χυδαία ξεσπάσματα και επιθέσεις bullying».

Πηγη: in.gr