21.9 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΚηποθέατρο Αλκαζάρ: Νέα καθίσματα και ηλεκτρονικό εισιτήριο

Κηποθέατρο Αλκαζάρ: Νέα καθίσματα και ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού οι σχεδιασμοί συνεχίζονται, ενώ στη «φαρέτρα» της έρχεται να προστεθεί και η μεταμόρφωση του υπαίθριου Θεάτρου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, που όταν ανοίξει ξανά τις πόρτες του θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Κουκουράβας, που έχει μισθώσει το Δημοτικό Αναψυκτήριο και αυτήν την περίοδο υλοποιεί εργασίες ανακατασκευής αλλά και ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου, πρότεινε να αναλάβει την αντικατάσταση και αρίθμηση όλων των καθισμάτων αλλά και τον καλλωπισμό του χώρου.

Η πρότασή του έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του Θεσσαλικού θεάτρου και το κηποθέατρο περνάει σε νέα εποχή η οποία κάποια στιγμή θα συνδυαστεί με την προσθήκη στεγάστρου που θα ανοιγοκλείνει, όπως είχε ανακοινώσει παλαιότερα η δημοτική αρχή.

Η αρίθμηση των 2.000 θέσεων στο κηποθέατρο θα δώσει τη δυνατότητα στο θεατή να αγοράζει ηλεκτρονικό εισιτήριο και να μην συνωστίζεται στην ουρά για να βρει θέση όπως γίνεται σήμερα.

Για εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου, μπορούν να το προμηθεύονται από το Ticket Box που λειτουργεί ήδη στην Πανός 7 με υπάλληλο εξυπηρέτησης.

Στο συγκεκριμένο σημείο ο ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να αγοράσει εισιτήρια όχι μόνο για το Κηποθέατρο αλλά για όλα τα θεάματα στη χώρα.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Νατάσα Πολυγένη Ελευθερία)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα