Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο στο κεφάλι κι η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στο Σου Κου Family για την πορεία της υγείας του.

«Ο γιος μας είναι η δύναμή μας για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε… Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει. Έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και πήγε πάρα πολύ καλά. Βγήκε χθες και συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι μας. Δεν πονάει, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει χειρουργείο, δεν φαίνεται κι είναι όλο μέσα στα μαλλιά του. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ήρθε σπίτι ήταν να με πάρει αγκαλιά, αν κι ήταν λίγο ανήσυχος.

Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο τον Ιούνιο που θα γίνει στα μάτια του κι είναι πιο ελαφρύ. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό.»

TAGS