Λύση στο μυστήριο γύρω από τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών φαίνεται ότι στόχος των δραστών που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επίθεση το βράδυ της Τετάρτης, ήταν ο 38χρονος.

Τι δείχνουν τα στοιχεία

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον Κορυδαλλό, είδαν ένα σκηνικό που θύμιζε χολιγουντιανή ταινία δράσης, με δεκάδες κάλυκες να βρίσκονται στο έδαφος, δείχνοντας έτσι την ένταση της επίθεσης εναντίον των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 10 κάλυκες από Καλάσνικοφ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του 38χρονου θύματος και 44 στον εξωτερικό χώρο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 38χρονου δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των σφαιρών που δέχθηκε, καθώς έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Από τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, υπολογίζεται ότι ο 38χρονος δέχθηκε περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και το κεφάλι.

Παράπλευρη απώλεια ο 31χρονος

Σύμφωνα με τους αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος συγγενής του 38χρονου ήταν «παράπλευρη απώλεια» στη φονική επίθεση της Τετάρτης.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, οι δράστες πιθανόν να ήθελαν να τον τραυματίσουν και να τον εξουδετερώσουν και όχι οπωσδήποτε να τον σκοτώσουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 31χρονος δέχθηκε μόνο δύο σφαίρες στα πόδια, χτυπήματα τα οποία προκάλεσαν το θάνατό του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο μικροσκόπιο τα βίντεο με τους δράστες

Πλέον, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα βίντεο που κατέγραψαν τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό και προσπαθούν να βρουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητά τους.

Οι δράστες πιθανόν να γνώριζαν ότι υπήρχε κάμερες κλειστού κυκλώματος στο σημείο που έγινε η δολοφονική επίθεση ή πιθανοί μάρτυρες και έτσι είχαν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος και σωματότυπου, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν καλυμμένα, καθώς ο ένας φορούσε καπέλο τζόκεϊ και ο άλλος κουκούλα.

Πηγη: in.gr