Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Γιωρίκας Πιλίδης, καθώς σήμερα έζησε μία από τις σημαντικές ημέρες της ζωής του. Ειδικότερα, ο αθλητής ελεύθερης πάλης και πρώην παίκτης του Survivor παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα Καρπουζίδου μετά από 7 χρόνια σχέσης.

Παντρεύτηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης – Η κούκλα 21χρονη νύφη & η απαγόρευση στους καλεσμένους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Όλγα Καρπουζίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησία στις Αχαρνές, έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς. Ο ίδιος είχε ως επιθυμία να κρατήσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η αγαπημένη του ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους να μην δημοσιεύσουν καμία φωτογραφία από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή

Γιωρίκας Πιλίδης

Τι δήλωνε ο Γιωρίκας Πιλίδης για τη σύντροφό του

«Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από μικροί. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Ήταν ένας Instagramικός έρωτας. Ο γάμος είναι στα κοντινά μας πλάνα. Ίσως παντρευτούμε του χρόνου, ίσως και φέτος. Μετά τον Σεπτέμβριο πάντως», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο 23χρονος αθλητής ελεύθερης πάλης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να στρέφει τα φώτα πάνω του λόγω της προσωπικής του ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά για τη σύντροφό του και γενικότερα την προσωπική του ζωή είναι μέσα από δικές του δηλώσεις ή εξομολογήσεις.

Η Όλγα Καρπουζίδου είναι 21 ετών, εργάζεται ως αισθητικός και συμπαραστέκεται σε όλα στον Γιώργο Πιλίδη. Αγαπάει τα ταξίδια, ενώ εχει περίπου 4.000 ακολούθους στο Instagram. Οι δυο τους σήμερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ανυπομονούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί!

enimerotiko.gr