ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛαμπαδηδρόμοι άναψαν τη φλόγα της αγάπης στην Λάρισα -...

Λαμπαδηδρόμοι άναψαν τη φλόγα της αγάπης στην Λάρισα – ΦΩΤΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η λαμπαδηδρομία του Δήμου Λαρισαίων, με τη συμμετοχή πλήθους συλλόγων, φορέων και εθελοντών αιμοδοτών. Η φλόγα της αγάπης άναψε και φέτος στη Λάρισα.

Η εκκίνηση δόθηκε στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Η πομπή των λαμπαδηδρόμων πέρασε από την οδό Βενιζέλου, το Αρχαίο Θέατρο και τον πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου, για να καταλήξει στην πλατεία Μιχ.Σάπκα (Κεντρική πλατεία) της Λάρισας.

Λάρισα: Εθελοντές λαμπαδηδρόμοι άναψαν τη φλόγα της αγάπης

Να σημειωθεί, ότι η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις για την 22η πανελλήνια Λαμπαδηδρομία που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, σε διάφορες πόλεις. Επισημαίνεται, ότι η λαμπαδηδρομία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, καθώς και με τη στήριξη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύλλογοι, φορείς, εθελοντές αιμοδότες της πόλης έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, που σώζει ζωές.

ertnews.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα