«Λάκης Γαβαλάς LOADED». Αυτός είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του γνωστού επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις Άγκυρα.

Το βράδυ της Τετάρτης (20/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της μόδας, της υποκριτικής, αλλά και της πολιτικής.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα με την Ελένη Μουστάκη. Ο Λάκης Γαβαλάς αφοπλιστικός όπως πάντα και αυθόρμητος δεν υπήρξε ούτε αυτή τη φορά φειδωλός στις δηλώσεις του, παραδεχόμενος μεταξύ άλλων ότι υπήρξε περίοδος που… καβάλησε το καλάμι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το καβάλησα το καλάμι φυσικά, στον καθρέφτη μου μπροστά μου βέβαια και ποτέ έξω στον κόσμο. Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι πιο καλός από τον διοικητή και από τον φύλακα» τόνισε και συνέχισε:

«Εκεί καβάλησα το καλάμι και σκέφτηκα πως εγώ το κάνω καλύτερα και είπα στα παιδιά, «τώρα όλοι τα κελιά σας»! Έμπαιναν όμως πριν το πω για να μη με δυσαρεστήσουν» ανέφερε, σχολιάζοντας και την αντίδραση που είχαν οι συγκρατούμενοι του.

Στην τοποθέτηση δε, της δημοσιογράφου ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ν’ αναφέρει την ηλικία του ο Λάκης Γαβαλάς ακομπλεξάριστος δήλωσε χωρίς δισταγμό και απερίφραστα πως είναι 70 ετών, τονίζοντας:

«Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος, 70ετών, φροντίζω την διατροφή μου, τη νοηματική μου μόρφωση και τροφή. Κάνω χορό, γιόγκα, πιλάτες και μποξ» πρόσθεσε ο σχεδιαστής μόδας στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του έγινε στο Public Café Συντάγματος και μαζί του συνομίλησαν η δημοσιογράφος Μαρία Βόλλη, ο φωτογράφος Στέφανος Σάμιος, η σχεδιάστρια κοσμημάτων και διαμαντολόγος Μαρία Καπρίλη, η Αναστασία και η Άννα Παπαδημητρίου, οι εκδότριες του εκδοτικού οίκου Άγκυρα, η Έφη Αλεξανδροπούλου, που εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας και διαφήμισης και η Έλφη Αλεξανδρόγλου.

newsbeast.gr