Οι παγίδες που κρύβουν οι αγορές μέσω του διαδικτύου ήρθαν πάλι στην επικαιρότητα για δύο φίλους, που παράγγειλαν πρωτεΐνη από την Αθήνα, καθώς ασχολούνται με την γυμναστική, για να αποδειχθεί τυχαία, ότι στην συσκευασία υπήρχε και ίχνος κοκαΐνης…

Μάλιστα το ίχνος κοκαΐνης ήταν τόσο μικρό, ούτε κάν δόση του ναρκωτικού… Ωστόσο οι δύο νέοι αντιμετωπίζουν τώρα τη δικαιοσύνη, καθώς κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος… Η υπόθεση είναι παλιά, ωστόσο οι δύο νέοι απολογήθηκαν στον ανακριτή Βόλου και φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους, με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, μέχρι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και η οποία θα αποφασίσει με την σειρά της, αν θα την παραπέμψει στο ακροατήριο ή θα την θέσει στο αρχείο.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο ένας από τους δύο Βολιώτες παράγγειλε από την Αθήνα πρωτεΐνη, καθώς ασχολείται με την γυμναστική. Το δέμα με το συμπλήρωμα διατροφής ταχυδρομήθηκε στο σπίτι του, ωστόσο αντί να το παραλάβει ο ίδιος, από λάθος, το παρέλαβε ο γείτονας… Ο γείτονας, προφανώς δεν πρόσεξε τον παραλήπτη του δέματος και δεν τον αναζήτησε, παρά άνοιξε το δέμα και προβληματίστηκε για το περιεχόμενό του. Μάλιστα το προσκόμισε στο Γενικό Χημείο του Κράτους, όπου, όπως αποδείχθηκε, περιείχε πρωτεΐνη, αλλά και ίχνος κοκαΐνης… Ενημερώθηκε η Αστυνομία από το Χημείο και διενεργήθηκε έρευνα, που κατέληξε στους δύο φίλους, που το παράγγειλαν. Σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.