Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία ερευνάται από τις αρχές που ξεπερνά τα όρια της αφέλειας! 50χρονος Λαρισαίος, ελεύθερος επαγγελματίας, σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε δηλώνει ότι εξαπατήθηκε από αγνώστους όταν πήγε να αγοράσει 30 χρυσές λίρες 350 ευρώ η μία, και να καταβάλει συνολικα δηλαδή 10.500 ευρώ.
Οι δυο προμηθευτές των χρυσών νομισμάτων, στους οποίους τον σύστησε ένας συνάδελφός του, του έδωσαν ραντεβού για την συναλλαγή νύχτα σε σκοτεινό δρόμο και αντί για λίρες, μόλις πήραν τα χρήματα, του έβαλαν σε μια κάλτσα …κέρματα των 20 λεπτών.

 

“Όταν βγήκα στο φως και άνοιξα την κάλτσα ήταν ήδη αργά, οι απατεώνες είχαν εξαφανιστεί, λέει στη μήνυσή του”.
Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος καταγγέλλει πως ήρθε σε επαφή μαζί τους και εκείνοι του πρότειναν για να καλυφθεί η ζημιά της απάτης να του πουλήσουν κι άλλη ποσότητα λιρών στην ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή των 250 ευρώ.
Ο 50χρονος ελεύθερος επαγγελματίας και εξαπατημένος ήδη μία φορά, αναφέρει ότι δέχτηκε, αλλά μετά οι ίδιοι τον πίεσαν να αγοράσει και άλλες, κάτι που έγινε, και ύστερα του ζήτησαν να συνεχίσει να αγοράζει, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι τον εξαπατούν και πήγε στην αστυνομία…

Πληροφορίες: Εφημερίδα Ελευθερία