Συγκινούν οι αστυνομικοί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με την εξής ανάρτηση:

«Συμπολίτισσα μας, με ανάρτησή της, την οποία μας κοινοποίησε, θέλησε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι την προηγούμενη Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, το μεσημέρι, βοήθησαν να μεταφερθεί άμεσα και με ασφάλεια το παιδάκι τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει:

“… Είμαι ο Δημήτρης και την προηγούμενη Κυριακή χρειάστηκε να μεταφερθώ εσπευσμένα με υψηλό πυρετό από τη Λεπτοκαρυά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μέσα στην ταραχή και την αγωνία τους η μαμά και η γιαγιά ζήτησαν τη βοήθεια της ομάδας Άμεσης Δράσης Λάρισας να μας παραλάβουν από την είσοδο της πόλης και να μας συνοδεύσουν ανοίγοντας μας δρόμο μέχρι το νοσοκομείο.

Το περιπολικό της Άμεσης δράσης μας περίμενε στην είσοδο της πόλης.

Είχαν ανοίξει τις σειρήνες και προπορεύονται μπροστά για να μας ανοίξουν δρόμο.

Η μαμά μου σε ταραχή δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και να ακολουθήσει το περιπολικό.

Τότε αναλαμβάνει δράση ο αστυνομικός για να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να μεταφερθώ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Με οδήγησαν μέχρι την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

Μπορεί να είμαι μικρούλης αλλά θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αυτούς εξαίρετους ανθρώπους-αστυνομικους που προσπάθησαν για μένα και απέδειξαν ότι είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι και γονείς.

Το ενδιαφέρον τους για μένα δεν σταμάτησε μόνο στην είσοδο του νοσοκομείου, αλλά νοιάστηκαν και για την περαιτέρω πορεία της υγείας μου.

Ειδικότερα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Α.Δ. και Α.Μ. που απέδειξαν ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά των αστυνομικών. Των αστυνομικών εκείνων που υπηρετούν το ρόλο τους και βοηθούν τους πολίτες.”

Να ευχηθούμε υγεία και μόνο χαρές στον μικρό Δημήτρη και στην οικογένεια του», καταλήγει η συγκινητική ανάρτηση των αστυνομικών.