Το πολυβραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΔΩΛ, inDONNAtion, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων, για μια ακόμη φορά πρωτοτύπησε, παρουσιάζοντας απόψε 18/11 ένα πρόγραμμα – μια μουσική περιήγηση, μεστή ηχοχρωμάτων και γλωσσών, που σπάνια ακούγονται.

Η επιλογή των τραγουδιών a cappella, αλλά και με οργανική συνοδεία, νοηματοδότησε το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο της χορωδίας, ενώ παράλληλα πρόσφερε ένα ξεκάθαρο μελωδικό αποτύπωμα από ηχοτοπία και ιδιώματα διαφορετικών χωρών.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη.

Στο πιάνο συνόδευσε η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, στα κρουστά ο Γιάννης Μακρυγιάννης. Σολίστ ήταν η Έλενα Γκατζά και η Αμαλία Σδρόλια, ενώ χορογράφησε και χόρεψε η Ελένη Μάρκου, έχοντας μαζί της τον Ηλίας Μπαγεώργος.

Ασφαλώς το χειροκρότημα ήταν απλόχερο από το κοινό, αλλά αλήθεια είναι πως το “κλου” της βραδιάς ήταν μια αναπάντεχη χορευτική παρουσία…

Συγκεκριμένα, στο διαδραστικό κομμάτι της βραδιάς και με ευφάνταστο τρόπο επελέγη από το κοινό ένα ζευγάρι για να συμμετάσχει στην διαδικασία, με την ιδιαιτερότητα να έγκειται στο γεγονός πως ο άνδρας του ζευγαριού ήταν ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Το τι έγινε δεν περιγράφεται, όπως φυσικά, δεν περιγράφονται παρά μόνο επικροτούνται και οι χορευτικές δυνατότητές του.

Ιδού και τα αποδεικτικά στοιχεία:

 

Δείτε βίντεο:

camposnews978.gr