Συγκλονίζουν τα όσα βίωσαν οι τρεις αδερφές από τη Λάρισα, οι οποίες κατήγγειλαν στην αστυνομία πως τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας τους τις ξυλοκοπούσαν από μικρά παιδιά.

Η δικηγόρος των τριών κοριτσιών 16, 17 και 24 ετών σήμερα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος Δήμητρα Καραγγέλη, τόνισε πως εδώ και καιρό οι γονείς είχαν αποκόψει τα παιδιά από όλους τους συγγενείς τους και δεν είχαν καμία επαφή μαζί τους, ενώ όλοι οι γείτονες είχαν αντιληφθεί όσα γίνονταν στο σπίτι.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Απορίας άξιο πως κανείς δεν είχε αντιδράσει. Αυτά τα περιστατικά φαντάζομαι όλη η γειτονιά τα γνώριζε. Η Λάρισα είναι μια μικρή πόλη. Στις συνοικίες οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό είναι σοβαρό θέμα».

Συνέχισε λέγοντας πως τα κορίτσια υποστηρίζουν πως από νηπιακή ηλικία τα κακοποιούσαν και τα κλείδωναν στο μικρό δωμάτιο.

 

«Είναι μία παγιωμένη κατάσταση. Οι δύο καταγγελίες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες είναι η κορυφή του παγόβουνου. Η καταγγελία έγινε την προηγούμενη Δευτέρα και συνελήφθη η μητέρα που καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο σε 12 μήνες. Της δόθηκε αναστολή υπό τον όρο η μητέρα να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο. Μετά το χθεσινό περιστατικό που η μεγάλη κόρη έπεσε θύμα δημόσιου ξυλοδαρμού και η 17χρονη θύμα απειλών από τον πατέρα, μήνυσε τον πατέρα και μετά τη λήξη των καταθέσεων κατακρατήθηκαν και οι δύο γονείς», ανέφερε.

 

Πηγή: newsit.gr