ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Πέταξαν νεκρά πρόβατα σε χαντάκι στην περιοχή του...

Λάρισα: Πέταξαν νεκρά πρόβατα σε χαντάκι στην περιοχή του Αμπελώνα – Άμεση κινητοποίηση των αρχών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Πέταξαν νεκρά πρόβατα σε χαντάκι σε περιοχή του Αμπελώνα. Άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Με μία εικόνα που δείχνει ανευθυνότητα ήρθε αντιμέτωπος ένας πολιτης στην περιοχή του Πεδίου Βολής στον Αμπελώνα. Νεκρά πρόβατα πεταμένα στο χαντάκι σε μια εποχή που η πανωλη τρομάζει τους κτηνοτρόφους και σε μια περιοχή που είναι υπό αυστηρή επιτήρηση στην ζωνη των 3 χιλιομέτρων από μονάδα με κρούσματα.

1234567

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Κτηνιατρική υπηρεσία που με την σειρά τους ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου Τυρναβου που με μηχάνημα ανέσυρε τα ζώα προς καύση. Τα νεκρά ζώα παρελήφθησαν ήδη από την αρμόδια εταιρία που έχει σύμβαση με την περιφέρεια Θεσσαλίας και ήδη οδηγούνται άμεσα προς καύση.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στους κτηνοτρόφους του Αμπελώνα Βρυοτόπου που με οργή ζητούν να εντοπιστεί ο δράστης και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Το ΑΤ Τυρνάβου κάνει εκτεταμένη έρευνα για να εντοπιστεί το όχημα και ο υπαίτιος της πραξης.

tirnavospress.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα