CAFE ME RED BUS

Στην τελική ευθεία έφτασε η κατασκευή καντίνας που αλλάζει τα δεδομένα και εντυπωσιάζει. Η Λάρισα πρωτοπορεί και συζητιέται ξανά. Το νέο κόκκινο λεωφορείο σε λίγες μέρες αναχωρεί για την Κύπρο και σύντομα έρχονται και άλλα στη Λάρισα και σε περιοχές έκπληξη. Είναι στη φάση που μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές και όπως μας αποκαλύπτουν οι υπεύθυνοι ακόμα και η πρώτη βόλτα στην πόλη θα είναι ένα όμορφο event που θα χαρεί ο κόσμος.

 

Πρόσφατα έγινε με 3d video και φωτογραφίες η παρουσίαση του «CAFé Mé – Red Bus«. Για πρώτη φορά διατίθεται με τη μέθοδο franchise η νέα διώροφη ρυμουλκούμενη καντίνα 9 μέτρων με όλο τον εξοπλισμό, design και λεπτομέρειες που δεν γίνεται να μην προσέξουν όλοι. Πλέον είναι έτοιμο και όλοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για παρουσίαση στο [email protected]

Tο super εντυπωσιακό νέο project των «CAFé Mé» ήρθε κατακόκκινο και πρωτότυπο.Η σχεδίαση και η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τις ευέλικτες επιλογές του Red Bus για εγκατάσταση σε υπαίθριους χώρους το καθιστούν ελκυστικό και μια smart επιλογή επένδυσης.

Οι καταναλωτές αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο θα μπορούν να απολαμβάνουν όλη την ποικιλία ροφημάτων, πρωινού και γλυκισμάτων με τον κορυφαίο καφέ σε ένα περιβάλλον μοναδικό ή takeaway ή στο lounge πατάρι του λεωφορείου. To project των «CAFé Mé» – κατοχυρωμένη πατέντα – φιλοδοξεί να αποτελεί αγαπημένο σημείο αναφοράς και να γίνει best seller στο είδος του μελλοντικά.

Μάλιστα οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες έδωσαν κατεύθυνση για επιπλέον ζώνες εξυπηρέτησης (ειδικά τη θερινή περίοδο) και σημεία εγκατάστασης, εκτός από οικόπεδα με σημαντική διέλευση πεζών και οχημάτων, όπως parking mall ή super market, gas stations, παραλίες, λιμάνια κ.α.

Την ιδέα υλοποιούν οι Γιώργος Ανδρεάδης (CEO) και Αποστόλης Νταϊλιάνης (Marketing & Franchise Manager) με καταξιωμένους ειδικούς κατασκευαστές (τεχνικό έργο & εξοπλισμός) ενώ τα σχέδια επιμελήθηκε η Interior Designer Κάτια Καρέλα (Πληροφορίες: [email protected] / 6932266065).

Δείτε το video: https://www.facebook.com/cafemegreece/videos/527077365053913/

 
 
Λίγα λόγια:

Με αφετηρία τη Λάρισα, την πόλη του καφέ, τα “CAFé Mé” αναπτύσσονται ως αλυσίδα εστίασης (coffee-snack-breakfast), με μοναδικές συνταγές, υψηλή ποιότητα για απαιτητικούς λάτρεις του καφέ espresso, αγαπημένων freddo και λοιπών ροφημάτων.
Πρόκειται για “design street café” σε κεντρικά σημεία πόλεων ή τουριστικά. Με παράδοση ετών στον καφέ, υποστηρίζοντας φιλοσοφία ποιοτικού πρωινού, τα “CAFé Mé” διαθέτουν πλήρες μενού, φρέσκες προτάσεις, μοδάτο σχεδιασμό και αναγνωρισιμότητα. Συνδυάζουν το know-how με ευελιξία και ανθρωπιά αποτελώντας ελκυστική επιλογή για συνεργασία franchise.
Είναι ένα brand που κινείται σταθερά επενδύοντας στις πρώτες ύλες, στη σχεδίαση και στην ομαδικότητα. Έχει χαρακτηριστικά έντονα χρώματα κόκκινο-λευκό-μαύρο. Από το 2006 φροντίζει να παρέχει τον τέλειο καφέ κερδίζοντας αξιόλογη πιστότητα πελατών.
 

WWW.CAFEME.RED