ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Σε μπελάδες μαθητές για... παιδική πορνογραφία

Λάρισα: Σε μπελάδες μαθητές για… παιδική πορνογραφία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε μπελάδες – ενδεχομένως με… διδακτικό χαρακτήρα – έβαλε δύο ανήλικους Λαρισαίους μαθητές η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ειδικότερα η ανέλεγκτη πρόσβαση σε εφαρμογές και σελίδες με υλικό που, φαινομενικά δείχνει «αθώο», αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο ένας μαθητής -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- κατέβασε μια ανάλογη φωτογραφία την οποία απέστειλε σε άλλο μαθητή και εκείνος, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, υπέδειξε σε συμμαθητές του τη φωτογραφία που είχε στο κινητό του.
Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα γυμνό μωρό και ένα ανδρικό μόριο, υλικό που θα εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εάν είναι αληθινό ή αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.

Αρχικά ο 15χρονος μαθητής της Β’ Λυκείου και στη συνέχεια ο 13χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου βρέθηκαν να έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και μάλιστα κατηγορούμενοι, όπως προβλέπεται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι δύο μαθητές καθότι ανήλικοι, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.

Β. Κακάρας

Ελευθερία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα