ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΛάρισα: Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων μέχρι τις 12...

Λάρισα: Συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων μέχρι τις 12 Απριλίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου συνεχίζεται η αποχή των Λαρισαίων δικηγόρων από τις δικαστικές αίθουσες, όπως αποφάσισαν στη χθεσινή Γενική τους Συνέλευση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων.

Οι δικηγόροι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ενάντια στις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, θα απέχουν εκ νέου από ποινικές δίκες, συμφερόντων του Δημοσίου και τις αιτήσεις έκδοσης διαταγών πληρωμής και γενικώς τις πράξεις εκτέλεσης που αφορούν τράπεζες και funds.

kosmoslarissa.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα