Μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η συναυλία των κορυφαίων ερμηνευτών Νίκου Πορτοκάλογλου και Άλκηστης Πρωτοψάλτη στη Λάρισα, στο Πάρκο των Χρωμάτων που έσπευσαν να παρακολουθήσουν χιλιάδες Λαρισαίου, δυστυχώς όμως ολοκληρώθηκε άρον – άρον και με τους τραγουδιστές να λένε καληνύχτα λίγο πριν τις 11.00 μ.μ. και αφού προηγουμένως για περισσότερη από μισή ώρα τραγουδούσαν χωρίς μικρόφωνα αφού υπήρξε ένα σημαντικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε να λειτουργήσουν τα συστήματα ήχου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλησε να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου τις φετινές καλοκαιρινές της εκδηλώσεις, υποδεχόμενη δύο κορυφαίους δημιουργούς σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που θα σημαδέψει το καλοκαίρι του 2026, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.
Η πρώτη ενημέρωση από την πλευρά των διοργανωτών έκανε λόγο για προβλήματα ηλεκτροδότησης μ και μη λειτουργία όλων των φάσεων του τριφασικού ρεύματος και σίγουρα θα πρέπει άμεσα από την περιφέρεια να δοθούν πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που προκάλεσαν τη μεγάλη διακοπή, αφού μπορεί πολλοί να έκαναν λόγο για μια ρομαντική βραδιά η οποία σίγουρα δεν ήταν αρκετή για να σβήσει την ταλαιπωρία ερμηνευτών, μουσικών και του κοινού που περίμεναν να διασκεδάσουν ταξιδεύοντας με τις δύο ασυναγώνιστες φωνές των δύο ερμηνευτών.

