ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛάρισα: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του ο βιολογικός πατέρας...

Λάρισα: Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του ο βιολογικός πατέρας των κακοποιημένων παιδιών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Σε εισαγγελέα και ανακριτή απολογήθηκε ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, που κακοποιήθηκαν με βάναυσο τρόπο στη Λάρισα. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και παρουσίασε άλλοθι για την ημέρα της κακοποίησης.

O άνδρας «πάτησε» σε βίντεο που τον απαθανατίζει σε δημόσιο χώρο, προκειμένου να αποδείξει πως δε βρισκόταν στην Λάρισα την ημέρα που τον κατηγόρησε η μητέρα πως έκαψε τα παιδιά του και τα κακοποιούσε επί 20 ολόκληρα λεπτά.

Αυτό το βίντεο παρέδωσε στις αρχές. Όπως ισχυρίζεται, είναι από κάμερα ασφαλείας σε κεντρικό σημείο της Λειβαδιάς όπου φαίνεται ο ίδιος στις 10 Μαΐου το απόγευμα, την επίμαχη ημέρα δηλαδή, να παρκάρει το αυτοκίνητό του και να μπαίνει σε καφετέρια, ενώ βγαίνει μία ώρα αργότερα στις 18:42.

Επειδή, όπως αποκάλυψε το Star, στο «κάδρο» των ερευνών της αστυνομίας έχουν μπει όλοι οι άντρες που είχαν σχέση με την 32χρονη μητέρα, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν τον βιολογικό πατέρα ελεύθερο, αλλά με περιοριστικούς όρους.

star.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα