Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το ανακοινωθέν ακομμάτιστο συλλαλητήριο όπερ διοργάνωσαν Ορθόδοξοι Σύλλογοι και Πατριωτικά – Εθνικιστικά Σωματεία εναντίον της ηλεκτρονικής σκλαβιάς ήτις επιχειρείται δια των καρτών του πολίτη, τις οποίες η #σατανοκίνητος_κυβέρνησις υπό τον αφορισμένο ντονμέ Κούλη Μητσοτάκη αποκαλεί ψευδώς και δολίως «#ταυτότητες».

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» εκ Λαρίσης και Βόλου συμμετείχαν στην συγκέντρωση και στην πορεία που ακολούθησε με επίκεντρο / αφετηρία τον Λευκό Πύργο, και διήλθε από την Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου (Νίκης) και την πλατεία Αριστοτέλους και κατά μήκος της Λεωφόρου Τσιμισκή. Απονέμομε ταπεινά τα εύσημα στους διοργανωτές και στους Συνέλληνες οι οποίοι ομολόγησαν δημοσία, «ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων» την πίστη τους στον αιώνιο Νικητή, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και διετράνωσαν τον πόθο τους για ελευθερία.

Όπως τόνισαν οι ομιλητές, κληρικοί και λαϊκοί, οτιδήποτε εκπορεύεται από καθεστωτικές πηγές και αφορά στις ψηφιακές ταυτότητες είναι απολύτως ψευδές και παραπλανητικό. Αίφνης, το προπαγανδιστικό κείμενο που μοίρασαν στα #μέσα_μαζικής_εξαπατήσεως (#ΜΜΕ) ο #νεοδιαβολολάτρης (#ΝΔ) ΠΡΟΠΟτζής υπουργός Γιάννης Οικονόμου και τα τσιράκια του επικαλείται τον κοινοτικό κανονισμό (ΕΕ) 2019/1157 (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32019R1157&from=EN ), τον οποίο παρερμηνεύει και δηλώνει πως θα παραβεί η ίδια η κυβέρνηση, ενώ ισχυρίζεται πως είναι τάχα υποχρεωμένη υπό της Ε.Ε. να επιβάλει αυτό το σινικού τύπου #φακέλλωμα! Στην πραγματικότητα, πουθενά δεν αναφέρεται στον εν λόγω κανονισμό ότι πρέπει υποχρεωτικώς να έχουν τσιπάκι / RFID ή μαγνητική ζώνη οι νέες ταυτότητες. Τα διαβατήρια ναί, οι ταυτότητες ΟΧΙ. Μόνον αν θέλουν οι πολίτες να χρησιμοποιοιούν καταχρηστικώς τις ταυτότητες και ως διαβατήρια, για μετάβαση σε άλλη χώρα δηλαδή, επιβάλλεται κατά τον κανονισμό να έχουν RFID chip / μαγνητική ζώνη οι ταυτότητες, αλλιώς όχι. Απεναντίας, αναφέρεται ρητώς ότι δεν είναι καν υποχρεωμένα τα κράτη – μέλη να έχουν δελτία ταυτότητος για εγχώρια ταυτοποίηση στην εθνική τους νομοθεσία (άρθρο 11). Για στοιχεία της διαβοήτου ηλεκτρονικής διακυβερνήσεως – ΗΔΙΚΑ (ιατρικά, φορολογικά κ.ά) ούτε λόγος! Προδήλως λοιπόν οι νεοταξίτες κυβερνώντες θέλουν να δείξουν στα σκοτεινά αφεντικά τους πως είναι πιο πειθήνια σκυλάκια και από όσο τους διατάζουν να είναι.

Και Λαρισαίοι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τις ταυτότητες (ΦΩΤΟ)

Και Λαρισαίοι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τις ταυτότητες (ΦΩΤΟ)

Και Λαρισαίοι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τις ταυτότητες (ΦΩΤΟ)

Και Λαρισαίοι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τις ταυτότητες (ΦΩΤΟ)thessaliatv.gr