Παρελθόν αποτέλεσε από το τεχνικό επιτελείο του ΝΠΣ Βόλος ο γυμναστής Άκης Οικονόμου, και παρά το ότι αρχικά είχε δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ΑΕΛ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του τελικά το κάλεσμα από… Καλκούτα αποδεικνύεται πολύ ισχυρό!

Ο Λαρισαίος γυμναστής που ενίσχυσε την προσπάθεια του ΝΠΣ από τα πρώτα του σχεδόν βήματα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Χουάν Φεράντο, με τον Ισπανό πρώην προπονητή του ΝΠΣ Βόλος να συνεχίζει την καριέρα του στην Ινδία και μετά την ομάδα της Γκόα ν’ αναλαμβάνει την ομάδα Μοχούν Μπαγκάν, της δυτικής Βεγγάλης. Έτσι, μιας και ήθελε γυμναστή, ο Χουάν Φεράντο προτίμησε τη δοκιμασμένη λύση και κάλεσε στην Καλκούτα του Άκη Οικονόμου.

Ο ίδιος πάντως έχει μία εικόνα της ινδικής καθημερινότητας καθώς μέλος της οικογένειάς του έχει βρεθεί στη χώρα, ενώ η συνεργασία του με την ΑΕΛ είχε ήδη λήξει προτού αποφασίσει να ζήσει κι αυτός την εμπειρία ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τη Μοχούν Μπαγκάν, αυτή θα είναι η Τρίτη της χρονιά στην ινδική Super League, ενώ έχει μεταξύ άλλων στις τάξεις της έναν Αυστραλό τον Μπρένταν Χάμιλ, τον Γάλλο εκ Γουινέας καταγόμενο Φλορεντίν Πογκμπά, καθώς και τον Αυστραλό με ελληνικές ρίζες Δημήτρη Πετράτο.

magnesianews.gr