Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εκτάκτως πριν λίγες ώρες η Λένα Ζευγαρά. Η τραγουδίστρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ενώ ετοιμαζόταν να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη νοσηλεία της.

Πλέον, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και αναρρώνει. Μάλιστα, έκανε και μία ανάρτηση στα social media, στην οποία περιέγραψε την περιπέτειά της και ευχαρίστησε τόσο τους θαυμαστές της που της έστειλαν μηνύματα, όσο και την επιχείρηση για την κατανόηση που έδειξε για την αναβολή της εμφάνισής της.

«Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο στόρι πέρασα μια δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας», είπε στο βίντεο χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

Και πρόσθεσε για τους συνεργάτες της και τα μηνύματα που έλαβε: «Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε την δουλειά εκείνη τη στιγμή αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου».

[embedded content]Πηγη: in.gr