Το πρωί της Δευτέρας θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής στη Λέσβο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη μαθήτρια.

Η μητέρα της μίλησε στο MEGA και υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός οδήγησε την κόρη της στο δάσος, την κατέβασε από το αυτοκίνητο και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Διαβάστε επίσης: Στο φως τα ντοκουμέντα της φρίκης – Ο εφιάλτης που έζησε η 14χρονη στα χέρια του βιαστή αστυνομικού

«Να τιμωρηθεί πολύ άσχημα όμως και να νιώσει τον πόνο στη φυλακή. Τον πόνο που ένιωσε το παιδί μου. την στιγμή που φώναζε βοήθεια και δεν ήταν κανείς εκεί για να τη βοηθήσει», λέει χαρακτηριστικά.

«Θα σε χτυπήσω εάν μιλήσεις»

Ήταν εκείνη η μέρα που ο προπονητής είχε αφήσει τις υπόλοιπες μαθήτριες στα σπίτια τους, όπως συνήθιζε να κάνει μετά από κάθε προπόνηση, και ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο μαζί της.

Τότε την οδήγησε σε ένα δάσος, την κατέβασε από το αυτοκίνητο και την κακοποίησε σεξουαλικά. Η ανήλικη ζητούσε βοήθεια και του φώναζε συνεχώς να σταματήσει. Μάταια όμως.

«Απλά της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν. Της έλεγε ‘θα σε χτυπήσω αν μιλήσεις’. Την έχει χτυπήσει μια φορά. Είναι φοβισμένη, κάθεται μαζί μου συνέχεια. Δεν κάθεται λεπτό μόνη της. Το παιδί θα πάει σε παιδοψυχολόγο. Το έχουμε κανονίσει ήδη», αναφέρει η μητέρα της.

«Είχε γίνει φόβος και τρόμος»

Όπως αποκαλύπτει η μητέρα της 14χρονης στο MEGA, η κόρη της, τους τελευταίους έξι μήνες, ζούσε ένα πραγματικό μαρτύριο. Ο προπονητής είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της.

«Μου έλεγε ότι έβαζε στα πόδια της άλλο κορίτσι, για να αναγκαστεί να την αφήσει πρώτη στο σπίτι. Είναι αστυνομικός, γι’ αυτό και εγώ του εμπιστεύτηκα το παιδί μου, όπως και άλλες μητέρες».

Όλα βγήκαν στο φως, όταν η μητέρα ανακάλυψε τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που έστελνε ο 53χρονος στην 14χρονη.

«Χυδαία, ναι. Τα διαβάσαμε όλα. Φωτογραφίες και βίντεο από εκείνη και να κάνει πράξεις για να ικανοποιείται εκείνος. Πιστεύω ότι το μήνυμα, το άφησε επίτηδες να το δω, γιατί φοβόταν να μου το πει η ίδια, και να που το είδα. Την ίδια μέρα πήγαμε στην Ασφάλεια. Τη ρώτησα κιόλας αν θέλει να πάμε και μου είπε ‘ναι, φυσικά’. Απλά φοβάται τον συγκεκριμένο άνθρωπο», όπως είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Ανοίγουν τα στόματα στη Λέσβο

Σιγά – σιγά, τα στόματα στη Λέσβο φαίνεται πως ανοίγουν. Ο 53χρονος φέρεται να έστελνε συνεχή μηνύματα με αισχρό περιεχόμενο σε γυναίκες, ακόμα και σε αθλήτριες που προπονούσε πριν λίγα χρόνια.

Ωστόσο, μέχρι τώρα κανείς δεν είχε μιλήσει, αφού υπήρχαν φωνές που απέτρεπαν τα θύματα από το να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Ο 53χρονος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν το τάμπλετ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα κινητά του τηλέφωνα, με τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ να ζητούν από την Εισαγγελία ολική άρση του απορρήτου για το σύνολο των ψηφιακών πειστηρίων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πηγη: in.gr