ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΛηστεία οχήματος στον Τύρναβο είχε διαπράξει o 48χρονος λίγες...

Ληστεία οχήματος στον Τύρναβο είχε διαπράξει o 48χρονος λίγες ώρες πριν την δολοφονία του Λαρισαίου μουσικού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Το όχημα ένας αλλοδαπού στον Τύρναβο είχε κλέψει χθες ο 48χρονος που συνελήφθη σήμερα το πρωί για τη δολοφονία 55χρονου με καταγωγή από τη Λάρισα, στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία ο 48χρονος κατηγορείται για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

 

Το έγκλημα
Όσον αφορά το έγκλημα στα Εξάρχεια ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (8-2-2024) για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα