Μια ιδιαίτερη Μουσική Εκδήλωση, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Campos FM 97.8!

Campos FM 9.78 & CamposNews978.gr, ως μέλη του Ομίλου της Delopoulos Trans και σε συνεργασία με την επιχείρηση “Caramela live”, αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν σε ζωντανή μετάδοση όλους τους ακροατές, με την ορχήστρα και τους καλλιτέχνες του Νο 1 καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης στη Λάρισα, να βρίσκονται επί… του ραδιοφωνικού στούντιο.

Μιχάλης Παπαματθαίου, Μαρία Μπέλλου, Νίκος Σκούφας και Ίριδα, ίπτανται στον… αέρα των ερτζιανών, αφήνοντας για λίγο το φιλόξενο stage του αγαπημένου “Caramela Live”, ενώ το παρόν θα δώσουν και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής ως special guests.

Στη διάρκεια αλλά και συνολικότερα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα συγκεντρωθούν χρήματα από καλεσμένους επιχειρηματίες – χορηγούς αλλά και απλό κόσμο που επιθυμεί να συνδράμει, ώστε να αγοραστούν δώρα για τα παιδιά οικογενειών, πλημμυρισμένων περιοχών της Θεσσαλίας, που αυτή τη στιγμή αδυνατούν να έχουν στο σπίτι ή όπου αλλού διαμένουν, ακόμα και ένα απλό χριστουγεννιάτικο
στολίδι.

Συντονιστείτε λοιπόν, την Πέμπτη 23/11 στις 17:00 στους 97.8, για ένα μουσικό ραδιοφωνικό live πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο!!!

Ακόμα και διασκεδάζοντας, μπορούμε ενόψει των εορτών να προσφέρουμε λίγη χαρά σε μικρά παιδιά που η ζωή τους άλλαξε δραματικά μέσα σε μια στιγμή, καθώς πιστεύουμε ότι είναι η μόνη ελπίδα αυτού του τόπου και πρέπει να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα, την πίστη στον άνθρωπο και κυρίως το χαμόγελο στα πρόσωπά τους!

Χορηγοί Εκδήλωσης: Caramela Live, DELOPOULOS TRANS, Sport Travel

Χορηγοί Επικοινωνίας: Campos FM 97.8, camposnews978.gr, larisanew.gr

  • Τόσο για την πορεία και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης όσο και για την παράδοση των δώρων, θα ενημερωθείτε εκ νέου με δελτία Τύπου.

Ευχαριστούμε…