ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΛυκαβηττός: «Χειροπέδες» σε τέσσερις οδηγούς για επικίνδυνους ελιγμούς

Λυκαβηττός: «Χειροπέδες» σε τέσσερις οδηγούς για επικίνδυνους ελιγμούς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στη σύλληψη τεσσάρων οδηγών που έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες στον Λυκαβηττό και στο Αττικό Άλσος προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.)

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αττικής αφαίρεσαν πινακίδες, άδειες κυκλοφορίας και διπλώματα – Οι δράστες παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη

Στους απερίσκεπτους οδηγούς, οι οποίοι έκαναν τις λεγόμενες «φουρκέτες» και «σβούρες» στον δρόμο που οδηγεί στο Λυκαβηττό καθώς και στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους, επιβλήθηκαν οι  προβλεπόμενες κυρώσεις από αστυνομικούς της Τροχαίας Αττικής που τους εντόπισαν.

Εις βάρος των τεσσάρων οδηγών σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ τα αυτοκίνητά τους ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανούς.

Από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και από τους οδηγούς οι άδειες κυκλοφορίας και τα διπλώματα.

Πηγή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα