23.9 C
Larissa
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑManufacturing Excellence Awards 2023: Ακόμα δύο κορυφές κατέκτησε η...

Manufacturing Excellence Awards 2023: Ακόμα δύο κορυφές κατέκτησε η Delopoulos Trans (VIDEO & ΦΩΤΟ)

  • Διπλή πανελλήνια αναγνώριση από τον βιομηχανικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, για την ραγδαία εξελισσόμενη θεσσαλική μεταφορική εταιρεία, που αναδείχθηκε νικήτρια του βραβείου “Best Procurement & Supply Chain Project for Industry” και της απονεμήθηκε το Gold βραβείο στην κατηγορία “Επιτυχημένη Συνεργασία με Πελάτες/Προμηθευτές”

Η τελετή απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2023 πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, όπου ανάμεσα σε κολοσσούς διεθνούς εμβέλειας της ελληνικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας, παραβρέθηκε ως διαγωνιζόμενη η Delopoulos Trans, την οποία εκπροσώπησαν ο εκ των ιδιοκτητών αδερφών Ντελόπουλου και πρόεδρος του Ομίλου κ.Ζήσης Ντελόπουλος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Ντέμη.

Για πέμπτη χρονιά τα βραβεία της ελληνικής βιομηχανίας διοργανώνονται από την Boussias Events, το  περιοδικό Manufacturing και το ημερήσιο Industry, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ και την τιμητική υποστήριξη των σημαντικότερων Συνδέσμων της χώρας.  Η επιτροπή αξιολόγησης ξεχώρισε και επιβράβευσε τις επιχειρηματικές μονάδες που αποτελούν πρότυπα τεχνολογικής αριστείας και καινοτομίας, με σύγχρονα συστήματα διοίκησης και καλές πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης. Τα βραβεία παρουσίασε η Σοφία Κωνσταντινίδου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.O Πρόεδρος της ανεξάρτητης Επιτροπής Αξιολόγησης, Δημήτρης Βέργαδος, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ και Ενημέρωσης ΣΕΒ, τόνισε ότι η βιομηχανία αποτελεί τον παραγωγικό πυρήνα και πυλώνα ανθεκτικότητας και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, και συνεχάρη τις επιχειρήσεις που αναδείχθηκαν φέτος, σημειώνοντας ότι αποτελούν καλά παραδείγματα του οικοσυστήματος  της ελληνικής βιομηχανίας, που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ενότητα των βραβείων “Επιχειρηματική Στρατηγική και Επενδύσεις” αφιερώθηκε  Τιμητικά στη Μαρία Λαζαρίμου, ενώ το video που προβλήθηκε και η αναφορά στους κυριότερους σταθμούς της καριέρας της συγκίνησαν το βιομηχανικό κοινό. Ο Κώστας Θέος, Γενικός Διευθυντής στην Ελληνική Παραγωγή, εξήρε την πίστη της στην Ελλάδα που παράγει βιώσιμη και ανταγωνιστική οικονομία.

Στα βραβεία συμμετείχε πλήθος βιομηχανικών επιχειρήσεων και καινοτόμων παρόχων λύσεων στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, τους κορυφαίους τίτλους της χρονιάς κέρδισαν: η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ αναδείχθηκε Smart & Innovative Factory of the Year, η Vraykos Bulk Handling Systemsέλαβε τον τίτλο του Industry Provider of the Year , ενώ η MSG αναδείχθηκε SME Smart & Innovative Company of the Year.

Χρυσός Χορηγός των Manufacturing Excellence Awards 2023 είναι η FRIGO STAHL και Χορηγός η ERGOSTEEL.

Δύο κορυφαίες βραβεύσεις για ένα σπουδαίο εγχείρημα

Όλα όσα προαναφέραμε είναι εκείνα που αναδεικνύουν το μέγεθος της εξέλιξης αλλά και της επιτυχίας της Delopoulos Trans, που έφερε σε πέρας το τιτάνιο εγχείρημα της Ειδικής-Σπάνιας Μεταφοράς από τον Βόλο στη Γαλλία, Υπεράκτιων Ανεμογεννητριών!

Εγχείρημα για το οποίο χρησιμοποιήθηκε πλήθος στελεχών και προσωπικού, εξού και το γεγονός της αναγνώρισής του με την απονομή δύο κορυφαίων διακρίσεων κατά την χθεσινή λαμπρή βραδιά, που είναι τα εξής:

Μετρημένα λόγια και συγκίνηση για την Θεσσαλία από τον κ.Ντελόπουλο

Η περηφάνια αλλά και η συγκίνηση περίσσευαν στα μάτια του κ.Ζήση Ντελόπουλου, όταν κλήθηκε να παραλάβει το πρώτο βραβείο, γεγονός που αποτυπώθηκε στα λόγια του.

Ευχαριστώντας και κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο προφίλ και την εξέλιξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, τόνισε ότι προέρχεται από την χτυπημένη από τις πλημμύρες Θεσσαλία, ζητώντας από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας να στηρίξει την προσπάθεια για την ανασυγκρότησή της, δίνοντας φυσικά πρώτος το παράδειγμα με τις 80 δωρεάν αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας που ήδη έχει επιχειρήσει η Delopoulos Trans από τις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη προς τις πληγείσες περιοχές.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την δήλωση του κ.Ζήση Ντελόπουλου:

YouTube player

Όταν κλήθηκε, δε, για την παραλαβή του δεύτερου βραβείου που αφορούσε σε συνεργασίες, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σύνολο του προσωπικού που απασχολεί, τονίζοντας πως η Delopoulos Trans δεν έχει προβεί ποτέ σε απόλυση εργαζομένου, καθώς – όπως επισήμανε – “δεν υπάρχουν καλές απολύσεις, αλλά κακές προσλήψεις”!

Δείτε και αυτή τη δήλωση:

Manufacturing Excellence Awards 2023 | ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ DELOPOULOS TRANS -2-

Το κορυφαίο εγχείρημα της Delopoulos Trans

Τέλος, προκειμένου να λάβετε πλήρη γνώση του περιεχομένου των συγκεκριμένων διακρίσεων και να αντιληφθείτε το μέγεθος της εξέλιξης και του εγχειρήματος της Delopoulos Trans, η οποία είναι άλλωστε και η μήτρα των επιχειρήσεων του Ομίλου των Αφων Ντελόπουλου (Delopoulos Trans, Sport Travel, Campos FM 97.8, CamposNews.gr κ.ά.), παραθέτουμε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο και μερικά βίντεο από την Ειδική Σπάνια Μεταφορά από τον Βόλο στη Γαλλία των Υπεράκτιων Ανεμογεννητριών.

 

YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player

  • Επισκεφθείτε το www.manufacturingawards.gr για να γνωρίσετε αναλυτικά όλες τις βραβευμένες επιχειρήσεις και τα έργα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό.
google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα