ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑMarseaux: Ισχύει ότι είχα σχέση με κοπέλα, τώρα είμαι...

Marseaux: Ισχύει ότι είχα σχέση με κοπέλα, τώρα είμαι πολύ ερωτευμένη με ένα αγόρι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Marseaux, δηλώνοντας ότι παρά τη σχέση που είχε στο παρελθόν με γυναίκα, πλέον είναι ερωτευμένη με έναν  άντρα.

Η τραγουδίστρια που πρόσφατα διαγωνίστηκε στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το «Hanomai» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» που προβλήθηκε την Κυριακή 1η Μαρτίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις ερωτικές τις σχέσεις, αλλά και για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό.

Αναφερόμενη στη δήλωσή της ότι στο παρελθόν είχε σχέση με κοπέλα, η Marseaux που σήμερα βρίσκεται σε σχέση με άντρα, εξήγησε γιατί επιλέγει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της: «Ισχύει ότι είχα σχέση με κοπέλα και τώρα με αγόρι. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Γενικότερα νιώθω πως όσο πιο αληθινός είσαι, τόσο πιο πολύ θα σε αγαπήσει ας πούμε ο κόσμος, γιατί όντως νομίζω ότι η αλήθεια μετράει. Τώρα το να βγω εγώ και να πω χίλια δυο ψέματα που δεν είμαι, νομίζω ότι δεν θα εκτιμηθεί. Επειδή νιώθω ότι έχω εκτεθεί πολύ, για εμένα αυτό δεν είναι πάντα εύκολο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα