Τρείς ακόμα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσιάζει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων». Πρόκειται για την επαγγελματία και λογίστρια Ματίνα Κουτλή, τον σύμβουλο πωλήσεων Γιάννη Μπέη και τον οικονομολόγο Κ. Τσιαπλή.

 

Ματίνα Κουτλή

Η Ματίνα Κουτλή, γεννήθηκε το 1982, στη Λάρισα που μεγάλωσε και ζει.

Είναι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας.

Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή και διατηρώ τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με τον Οικονομολόγο σύζυγό της Ζουμπουλίδη Αντώνη, λογιστικό γραφείο στο κέντρο της πόλης μας.

Παράλληλα είναι  συνιδιοκτήτες των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών “Τα Παιδεία Παίζει» με τρεις δομές στην Λάρισα, του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία “ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Γυάλινος Κόσμος» και επίσης των κέντρων ξένων γλωσσών Smart Stars”  με δύο φροντιστήρια στην πόλη μας.

Όπως λέει η ίδια «το πιο σημαντικό όμως στην πορεία της ζωής  μου είναι ότι είμαι μητέρα τριών υπέροχων κοριτσιών και θέλω μέσα από αυτήν μου την κίνηση να , θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος , να φωνάξω, να κάνω να ακουστεί σε όλες τις γυναίκες της πόλης μας και όχι μόνο πως ΝΑΙ μπορούμε να είμαστε και Μητέρες και  Σύζυγοι και Επιχειρηματίες  και γιατί όχι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην πόλη μας είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκλεγμένες Γυναίκες Δημοτικοί σύμβουλοι.  Πάμε λοιπόν μαζί να το αλλάξουμε αυτό: ολες μαζί μπορούμε!

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο μας Απόστολο Καλογιάννη που με τη σωστή προσέγγιση ξύπνησε μέσα μου τη δίψα να δουλέψω για να δημιουργήσω καλύτερες προϋποθέσεις και περισσότερες ευκαιρίες γυναικείας επιχειρηματικότητας στην πόλη μας που όλοι αγαπάμε.»

 

Ιωάννης Μπέης

Ο Ιωάννης Μπέης, μεγάλωσε και ζει στην Λάρισα.  Αποφοίτησε από το 9ο Λύκειο Λάρισας και έχει σπουδάσει Σχεδιαστής Ηλεκτρονικών Συστημάτων.

Τα  τελευταία 18 χρόνια δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο της αυτοκίνησης ως Σύμβουλος πωλήσεων και άλλες θέσεις ευθύνης.

Είναι παντρεμένος με την Σοφία Τριανταφύλλου  με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο 5 ετών.

Πιστεύω ακράδαντα στην πόλη της Λάρισας και είμαι πεπεισμένος ότι η Λάρισα πρέπει να έχει την θέση που της αξίζει ως μία σύγχρονη μοντέρνα ευρωπαϊκή πόλη. Γι’ αυτό αποφάσισα ότι μόνο με ενεργή συμμετοχή δική μου αλλά και όλων μπορεί να επιτευχθεί. Η Λάρισα είναι και πρέπει παραμείνει πυρήνας επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της Θεσσαλίας. Για ένα καλύτερο μέλλον για μας αλλά και για τα παιδιά μας.

 

Τσιαπλής Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Τσιαπλής είναι νέος  οικονομολόγος,  με σπουδές στην Αγγλία. Διατηρεί λογιστικό γραφείο στη Γιάννουλη, ενώ ασχολείται και με τη γυμναστική  και τον αθλητισμό.