28.9 C
Larissa
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΜάξιμος Χαρακόπουλος: Με κυβέρνηση ΝΔ περισσότερα οφέλη για όλους

Μάξιμος Χαρακόπουλος: Με κυβέρνηση ΝΔ περισσότερα οφέλη για όλους

«Η επιτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ κατά την προηγούμενη τετραετία συνίσταται στο ότι όχι μόνο κατάφερε να υλοποιήσει το πρόγραμμά της, υπό πρωτόγνωρες συνθήκες αλλεπάλληλων εξωγενών κρίσεων, αλλά και να αλλάξει την τροχιά της χώρας, η οποία βγήκε από την οικονομική περιδίνηση και απέκτησε ξανά αναπτυξιακή προοπτική. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι μια νέα τετραετία με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, δεδομένου ότι δεν θα έχουμε τις αντιξοότητες που δημιούργησε η πανδημία και η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, θα προσφέρει ακόμη περισσότερα οφέλη σε όλους τους πολίτες. Και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς, λιγότεροι φόροι και περισσότερα». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας στους κατοίκους χωριών του Δήμου Τεμπών, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Ο Θεσσαλός πολιτικός, που επισκέφθηκε την Ελάτεια, τα Αμπελάκια, τη Ραψάνη, την Αιγάνη, την Κρανιά και κατέληξε σε μεγάλη συγκέντρωση στον Πυργετό, παρουσίασε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης και τις προγραμματικές δεσμεύσεις της ΝΔ και ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη αλλά και στον ίδιο, ο οποίος σε όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο πλάι τους σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισαν και σε κάθε δίκαιο αίτημα που διατύπωσαν.

Σύγκριση έργου Μητσοτάκη-Τσίπρα
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στην ομιλία του στον Πυργετό, όπου τον προλόγισε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, σημείωσε ότι «όλοι λένε πως είναι άτυχος ο Μητσοτάκης με τόσα που του έτυχαν. Ωστόσο ήταν τυχερή η χώρα γιατί είχε σταθερή κυβέρνηση που μπόρεσε να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλες αυτές τις δοκιμασίες. Νομίζω ότι κάθε καλόπιστος παρατηρητής αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε να νοικοκυρέψει τα δημόσια οικονομικά, να βγάλει τη χώρα από την στενή εποπτεία των δανειστών και να επανεκκινήσει την οικονομία. Και αν δεν ήταν οι εξωγενείς κρίσεις, η πανδημία και η ενεργειακή κρίση, παγκόσμια γεγονότα που από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκαν ποτέ σε τόσο πυκνό χρόνο, καθώς και οι καταστροφές από έντονα κλιματικά γεγονότα που έπληξαν σφόδρα και τον νομό μας, τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για ενισχύσεις και αποζημιώσεις θα κάλυπταν άλλες ανάγκες. Ο Μητσοτάκης, παρά τα προβλήματα, έβαλε τη χώρα σε σταθερή τροχιά ανόδου και υλοποίησε το πρόγραμμά του. Για τον λόγο αυτό είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες, συγκρίνοντας τις δύο πολιτικές, στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα προτιμήσουν τη συνέπεια λόγων και έργων της ΝΔ, από τον λαϊκισμό και την ανέφικτη παροχολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ευελπιστώ ότι όσοι καταλήξουν στην επιλογή του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην κάλπη -πιστεύω πως θα είναι η περισσότεροι- θα ανανεώσουν και την εντολή τους στο πρόσωπό μου, αναγνωρίζοντας ότι τους εκπροσωπώ με σοβαρότητα, μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα».google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα