Αθλητές και αθλήτριες της ελληνορωμαϊκής πάλης και ελευθέρας, μέλη της Εθνικής ομάδας αναχωρούν αύριο το απόγευμα για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παμπαίδων(κάτω των 15 ετών).

Την αποστολή θα συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Χάρης Χονδρονάσιος, Χρήστος Κατσαρός και Σοφία Καμπανάρη. Από τη Θεσσαλία συμμετέχουν 6 αθλητές-τριες.

Συγκεκριμένα από τη Λάρισα συμμετέχουν ο Τριαντάφυλλος Χατζόπουλος αθλητής του Α.Σ. Παλαίστρα, ο Γιώργος Χονδρονάσιος αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Όγχηστος, από τα Τρίκαλα οι Δημήτρης Δημόπουλος και Σωτήρης Ντόντος του ΑΣ Τρίκαλα, Κωνσταντίνος Στέφανος του Αθλητικού Συλλόγου Τρίκαλα και Λουκία Καραγιάννη του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Τρίκαλα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο Λαρισαίος αθλητής του Α.Σ. Παλαίστρα, Τριαντάφυλλος Χατζόπουλος, τόνισε ότι ” Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε αγώνες που γίνονται εκτός της Ελλάδος. Ο προπονητής μου, Χρήστος Παγγέας φρόντισε να με προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Ελπίζουμε ότι θα πάμε καλά και θα μπορέσουμε να γυρίσουμε από το Ζάγκρεμπ με επιτυχίες. Υπάρχει καλό κλίμα και υπάρχουν κι άλλοι αθλητές που μπορούν να φέρουν διακρίσεις σε αυτό το πρωτάθλημα”.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζόπουλος κατέκτησε χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και στο Διεθνές τουρνουά “Μετέωρα” που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρα στα Τρίκαλα.

ertnews.gr