26.9 C
Larissa
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΜε δεσμεύσεις για μια άλλη πορεία στο Δήμο Τυρνάβου...

Με δεσμεύσεις για μια άλλη πορεία στο Δήμο Τυρνάβου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

Με διαβεβαιώσεις για μία 5ετία αναγέννησης του δήμου Τυρνάβου και με αγωνιστική διάθεση όπως εκφράστηκε από το νέο δήμαρχο έγινε σήμερα στο κατάμεστο Μαξίμ του Τυρνάβου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος ανέφερε:«Σεβασμιότατε, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, αγαπητοί προσκεκλημένοι και εκλεγμένοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου μας

Εύχομαι σε όλους μας δημιουργική θητεία προς όφελος της πόλης και των συμπολιτών μας.
Στις 15 Οκτώβρη, ο λαός όπως εκφράστηκε στην κάλπη μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες , έδωσε στον συνδυασμό μας, στην «Λαϊκή Συσπείρωση», καθαρή λαϊκή εντολή: Να προχωρήσουμε σε μια νέα τροχιά τον Δήμο μας. Και αυτό θα πράξουμε, έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον, ώστε να έχετε όλοι αυτά , αυτά που δικαιούστε και σας αξίζουν . Θα πάμε μπροστά για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.
Το σύνθημά μας αυτό, αποτελεί την δική μας δέσμευση απέναντι σας.
Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας, τις δύσκολες συνθήκες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουμε την νέα χρονιά με την ανάληψη των καθηκόντων μας. Σε όλα αυτά την επόμενη μέρα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να πορευτούμε σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι εχθρικό απέναντι μας, αφού είναι φτιαγμένο από τους κυρίαρχους στην οικονομική και κοινωνική ζωή ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.
Δεσμευόμαστε όμως ότι θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε, όπως πολύ καλά ξέρουμε .

Δεσμευόμαστε, πως δική μας προτεραιότητα θα είναι πάντα τα ζητήματα που αφορούν την ζωή σας και τις ανάγκες σας.

Πολλά τα προβλήματα θα ρωτήσει κάποιος; Πολλά η απάντηση.

Υπάρχει άραγε λύση;

Ξεκάθαρα υπάρχει και είναι ο αγώνας της νέας Δημοτικής Αρχής μαζί με το λαό του Δήμου Τυρνάβου. Διότι ένας περήφανος λαός, που διεκδικεί τα δίκια του, θα είναι πάντα νικητής. Άλλωστε ποτέ κανείς δεν κέρδισε καθισμένος με το χέρι ανοιχτό και απλωμένο, αλλά όρθιος, διεκδικώντας τα δικαιώματά του.

Αγωνιστές ήμασταν και έτσι θα παραμείνουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με τους αγρότες μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, που καταστρέφονται από το σύστημα. Σε αυτούς τους ανθρώπους λογοδοτούμε εμείς για αυτών τις ανάγκες θα παλέψουμε.

Οι βασικοί μας άξονες βασίζονται σε ένα αύριο που θα προτάσσει την προστασία της ζωής του λαού και θα δίνει λύσεις στις ανάγκες του, ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των παιδιών του δήμου μας στις σχολικές δομές με αντιπυρική προστασία με ουσιαστική αντισεισμική θωράκιση και με βελτίωση των μονάδων αυτών.

Θα αγωνιστούμε για την σταδιακή βελτίωση της καθαριότητας και του πράσινου στις πόλεις και τα χωριά μας που βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, για την αναγέννηση του πολιτισμού που βρίσκεται σε εγκατάλειψη τα τελευταία χρόνια στον δήμο μας και έχει αφεθεί στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συλλόγων, για την βελτίωση των ξεχασμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Θα παρέμβουμε βελτιώνοντας σταδιακά την αστική και αγροτική οδοποιία όπως και άλλους άξονες που θα τους βλέπετε να εξελίσσονται στην πορεία με γνώμονα πάντα την κοινωνική πολιτική, έχοντας πάντα όμως ξεκάθαρο ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε απέναντι σε οτιδήποτε αντιλαϊκό μας επιβάλουν διεκδικώντας την ζωή που μας αξίζει.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ξεχωρίσουμε ποτέ κανέναν Πρόεδρο Συμβουλίου Κοινότητας, Διοικητικά Συμβούλια φορέων, απλούς συμπολίτες, με κριτήριο που ανήκουν και τι πιστεύουν. Ήρθαμε να ενώσουμε.

Για αυτό ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε ήδη μαζί τους, να ανταλλάσσουμε σκέψεις, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δήμο που αξίζει για τους πολίτες του.
Έτσι θα πορευτούμε σε όλη την πεντάχρονη θητεία μας.
Δημοτική αρχή θα είστε και όλοι εσείς, κανείς σας δεν περισσεύει.

Η διάθεση συνεργασίας θα χαρακτηρίζει την θητεία μας και εκεί θα δούμε πραγματικά τι είναι ο καθένας και για ποιον παλεύει, ποιοι ενισχύουν τα εμπόδια και ποιοι θέλουν να τα σβήσουν. Εκεί θα δούμε που φτάνει το σύστημα, εκεί θα αναδειχθεί και ο ρόλος της κάθε παράταξης.

Διεκδικούμε όσα έχουμε ανάγκη, τώρα, άμεσα.

Από αύριο μαζί σας, πάμε κόντρα στις μειωμένες απαιτήσεις που μας επιβάλουν από την κεντρική εξουσία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση από την καρδιά μου εύχομαι να έχουμε όλοι, μια δημιουργική δημοτική περίοδο προς όφελος του λαού του Δήμου Τυρνάβου».

Σας ευχαριστώ, καλή δύναμη καλές γιορτές σε όλους με υγεία.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα