Επεκτείνει ακόμα περισσότερο το δίκτυό του ο σέρβικος όμιλος Sports Vision σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος τρέχει τα brands Sports Vision, tike! και Buzz.

Αυτή τη φορά ενισχύει ακόμα περισσότερο το brand Buzz , καθώς αυτή την εβδομάδα άνοιξε στη Λάρισα νέο κατάστημα Buzz, το οποίο διαθέτει στους καταναλωτές αθλητική είδη και παπούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι θα ανοίξει νέο κατάστημα οutlet του ομίλου στο αεροδρόμιο.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, η Sports Vision βλέπει την Ελλάδα ως μια περιοχή που θα ανοίξει 30, συνολικά, καταστήματα μέχρι το τέλος του 2024.

Από την πλευρά του στελέχους της εταιρείας κ. Καραμανλή, μέσα στον επόμενο χρόνο θα δοθεί λίγη περισσότερη έμφαση στο brand Buzz, με στόχο να επεκταθεί, παράλληλα με το Sport Vision σε όλη την Ελλάδα, ιδίως στη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα.

«Είναι καθαρά θέμα real estate το πού θα επεκταθούμε στην Ελλάδα, γιατί μας αφορά όλη η επικράτεια» υπογραμμίζει ο κ. Καραμανλής: Που θα βρούμε ένα καλό ακίνητο που να μας ταιριάζει, γιατί έχουμε συγκεκριμένες προδιαγραφές στα ακίνητα που θέλουμε και ιδίως για το brand Sports Vision».