ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΜέρκελ και Μακρόν συζήτησαν με τον Πούτον για “συνεργασία...

Μέρκελ και Μακρόν συζήτησαν με τον Πούτον για “συνεργασία στα εμβόλια”!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ συζήτησαν μια πιθανή συνεργασία στα εμβόλια με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια κοινή βιντεοδιάσκεψη σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ.

Ο Μακρόν και η Μέρκελ τόνισαν επίσης στον Πούτιν να σεβαστεί τα δικαιώματα του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η υγεία του, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γαλλική προεδρία.

Οι τρεις ηγέτες συζήτησαν επίσης την κατάσταση στην Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιβύη, τη Συρία και συμφώνησαν να συντονίσουν τις προσπάθειες τους ώστε το Ιράν να επιστρέψει σε πλήρη συμμόρφωση με τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΗΓΗ: www.militaire.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα