ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΜήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ...

Μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ » και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Λάρισας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Πρώτο κουδούνι σήμερα  για τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας αλλά όχι για όλους τους μαθητές .

Οι σκέψεις μας στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους, που βιώνουν δύσκολες  καταστάσεις εξαιτίας των πρωτόγνωρων πλημμυρικών φαινομένων .

Τη δύσκολη αυτή ώρα αναδείχτηκαν οι αξίες της αλληλεγγύης ,της  ενσυναίσθησης και της ανιδιοτελούς προσφοράς .

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε την αποκατάσταση των ζημιών και, φυσικά, την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος των μαθητών μας.

Αγωνία των εκπαιδευτικών μας η επιστροφή όλων των μαθητών μας στις σχολικές αίθουσες.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη στους μαθητές μας  και  στους εκπαιδευτικούς μας . Υγεία και δύναμη και στους γονείς των μαθητών μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  παραβρέθηκε στον Αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Μαμάκο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα