ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑΝέες αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «χρυσό» κόλπο με...

Νέες αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «χρυσό» κόλπο με την πώληση δικαιωμάτων και οι δηλώσεις με ψεύτικα παραστατικά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Δεν έχει τέλος το «πάρτι» με τις παράνομες επιδοτήσεις που είχε στηθεί με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα όσα καταγγέλλονται αποκαλύπτουν το μέγεθος της δυσώδους υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Μπίκας, συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Γεωργίας και βασικός μάρτυρας στη δίκη για την υπόθεση της Φθιώτιδας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Παναγιώτη Στάθη, περιέγραψε πώς κάποιοι με ψεύτικα παραστατικά δήλωναν ως δικά τους χιλιάδες στρέμματα εκτάσεων στο δάσος της Αγόριανης, ενώ κατήγγειλε ότι κάποιοι πωλούσαν δικαιώματα χρήσης και έβγαζαν τρελά λεφτά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Φθιώτιδας και τη δίκη κατά την οποία η εισαγγελέας, Χαρίκλεια Θάνου πρότεινε την ενοχή 13 κατηγορουμένων, ο κ. Μπίκας είπε τα εξής:

«Είχα δει μια ανώνυμη καταγγελία δημοσιευμένη σε αγροτικές εφημερίδες και διαβάζοντας, είδα ότι γράφει και για το ιδιωτικό δάσος Αγόριανης που είναι το χωριό μου. Εκεί όταν πήγα να δηλώσω, βρήκα σημεία και τέρατα. Βρήκα γιατρούς, λογιστές και μία κόρη πολύ υψηλά ιστάμενου, πολιτικού προσώπου που η… χάρη της είχε φτάσει μέχρι την Ημαθία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η εν λόγω κυρία δεν είναι κατηγορούμενη, κάποιο μαγικό χέρι την έβγαλε εκτός της κατηγορίας. Τώρα ποιο ήταν αυτό και πόσο ψηλά είναι και βγήκε εκτός δεν μπορώ να το ξέρω».

Ο κ. Μπίκας αναφέρθηκε και στη μήνυση που τού έχει κάνει μία κυρία για ψευδορκία. Πρόκειται για μια γυναίκα που ο πατέρας της δήλωσε στα παιδιά του βοσκότοπο σε δημόσια έκταση.

enikos.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα