Για πρώτη φορά μιλά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, που πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μέσα σε τρία χρόνια. Η γιαγιά των αδικοχαμένων κοριτσιών μίλησε στο «Πρωινό» για την υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Η γυναίκα δήλωσε καταβεβλημένη και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που «βγαίνουν στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της και πατάνε πάνω στον χαμό των παιδιών».

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Πατάνε πάνω όλοι οι δημοσιογράφοι. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί.

Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα.

newsbeast.gr