Μία μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας, που έγινε αντιληπτή την ημέρα της κηδείας του 9χρονου κοριτσιού πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιάστην Πάτρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ» κατά την κηδεία του παιδιού, παρατήρησαν ότι είχε μελανιά στο αριστερό της μάγουλο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια.

Μιλώντας για το εύρημα αυτό ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, επισήμανε ότι αυτό είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή και ότι οι ειδικοί είχαν πει στους γονείς των τριών παιδιών στην Πάτρα ότι η μελανιά είχε προκληθεί κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της μικρής Τζωρτζίνας.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από την αρχή. Το σημάδι αυτό στο πρόσωπο δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε μετά κατά τη διαδικασία της τελετής ταφής. Πρόκειται για σημάδι που έμεινε από τη διαδικασία νεκροτομής/νεκροψίας που είχε μεσολαβήσει. Ο κ. Δασκαλάκης είχε σχετική ενημέρωση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στο Mega.

newsbeast.gr