ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΝεκρός άντρας που παρασύρθηκε από τρένο που έκανε το...

Νεκρός άντρας που παρασύρθηκε από τρένο που έκανε το Λάρισα-Βόλος – Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Κατέληξε τελικά στο Νοσοκομείο του Βόλου πριν λίγη ώρα ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλου – Λάρισας, στις 16.00 το απόγευμα.

Στην σιδηροδρομική διάβαση της οδού Ζάχου, ο άνδρας φέρεται να είχε κρυφτεί και μόλις είδε το τρένο να περνά έπεσε στις ράγες. Το χτύπημα ήταν σφοδρό. Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε και ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του θύματος, ενώ διεξάγεται προανάκριση από την Αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα, ενώ οι ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία.

thenewspaper.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα