Μετά τις ακροβασίες στους δρόμους του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και να μπει στο Survivor ώστε να αποδείξει και εκεί τις ικανότητες του να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε με τον παραγωγό του τηλεπαιχνιδιού Ατζούν Ιλίτζαλι που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος, του εξέφρασε την επιθυμία του για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός έφτασε στον Βόλο με το λίαρ τζετ του, που προσγειώθηκε στη Νέα Αγχίαλο

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού «Volos 9,86» ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως δεν έχει να πει κάτι για τη συνάντηση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, όμως, παραδέχθηκε ότι δειπνήσανε μαζί και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor.

«Ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας», είπε ο Αχιλλέας Μπέος

«Είπε θα το συζητήσει με τους συντελεστές για να ανέβει η τηλεθέαση», είπε ο Αχιλλέας Μπέος ότι του απάντησε ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου ο Τούρκος παραγωγός έφτασε στον Βόλο με το λίαρ τζετ του, που προσγειώθηκε στη Νέα Αγχίαλο.

H παρουσία του Ατζούν Ιλίτζαλι στον Βόλο, έχει να κάνει με πληθώρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, είπε ακόμη ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr. «Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας», κατέληξε.

in.gr