ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΟ Λεωνίδας Μπακούρας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος...

Ο Λεωνίδας Μπακούρας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος και στην ΕΔΑ Αττικής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας αναλαμβάνει, με σημερινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΔΑ Αττικής.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο βήμα προς την ενοποίηση των εταιρειών διανομής αερίου οι οποίες, ως γνωστόν, ανήκουν πλέον στη ΔΕΠΑ Υποδομών, έχοντας εξαγοραστεί από την Italgas. Το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα «ξεδιπλωθεί» από την Ιταλική εταιρεία το συνολικό πλάνο οργάνωσης και ανάπτυξης της ΔΕΠΑ Υποδομών.

Ο κ. Μπακούρας θα έχει την ευθύνη ολόκληρου σχεδόν του υφιστάμενου ενεργού δικτύου διανομής αερίου, καθώς διατηρεί τη θέση του και ως Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ της οποίας οι περιοχές ευθύνης είναι η Θεσσαλία και η Θεσσαλονίκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα