ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΟ νεαρός Λαρισαίος που πήγε στο the voice και...

Ο νεαρός Λαρισαίος που πήγε στο the voice και συγκλόνισε με την ιστορία του (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από το Larisa New στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεστε το larisanew.grστην Google

Με μια πολύ συγκινητική ιστορία ζωής ήρθε στο The Voice, το βράδυ της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος από τη Λάρισα προκειμένου να διεκδικήσει μια ευκαιρία στο όνειρο και να κερδίσει τους τέσσερις coaches του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Στο εισαγωγικό του σημείωμα, όμως, ο 21χρονος διαγωνιζόμενος μίλησε από καρδιάς για τον δίδυμο αδερφό του και την ιδιαίτερη σχέση τους. «Έχω έναν δίδυμο αδερφό τον Βαλάντη, ο οποίος έχει γεννηθεί με σπαστική τετραπληγία, αυτό οφείλεται σε έλλειψη οξυγόνου διότι γεννηθήκαμε πρόωρα στους έξι μήνες, έτυχε να συμβεί σε εκείνον. Είναι το στήριγμά μου τον αγαπώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο καθένας πρέπει να κυνηγάει τα όνειρά του για μένα είναι ένα όνειρο το The Voice» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος και στα backstage βρέθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να τον στηρίξουν στην προσπάθεια του.

Για την ιστορία του The Voice, οι καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά γύρισαν με τον πρώτο να κερδίζει τον Κωνσταντίνο στην ομάδα του!

NEWSBEAST.GR

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών, μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το www.larisanew.gr και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

google-news-logo

Ακολουθήστε το larisanew.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα